Digibel Open Source
Security Update Service
Hou Uw server veilig voor inbraken van buitenaf.

Een server bevat vaak gegevens die voor een bedrijf van cruciaal belang zijn. Al te vaak denkt men bij een inbraak van binnenaf enkel aan het verkrijgen van bedrijfsgeheimen. Op het huidige internet is het vaak zo dat er wordt ingebroken enkel maar om de inbraak te kunnen doen en eventuele schade te veroorzaken. Niet alleen kan een externe aan uw gegevens, maar deze kan ook die gegevens wissen. Niets ergers dan te merken dat je klantenbestand verwijderd is.

Digibel heeft een Security Update Service ontwikkeld om dit soort toestanden te vermijden. Beveiliging begint immers met het up-to-date te houden van het besturingssysteem.

SUS: Altijd Veilig

De Security Update Service, kortweg SUS, volgt mailinglists over security en op het moment dat er een exploit of vulnerability gekend is, checked deze of een update al beschikbaar is.
Het grote verschil bij SUS en een auto update service is dat via SUS de software die geinstalleerd wordt op Uw server eerst op een eigen build-server wordt gecompileerd of "gebouwd", deze daarna getest op een eigen Digibel server om slecht dan om uw server te worden geinstalleerd. Zo bent U niet alleen zeker dat U veilig bent, maar ook van de kwaliteit van de software.

SUS, want U rijdt toch ook niet zonder autoverzekering?